Kategorier
Gott Nytt År 2018! - GROW magazine
nyårshälsning, Tallinn, Hapsal, julmarknad, Rådhustorget, blåtira, 2018
Gott Nytt År 2018
18872
post-template-default,single,single-post,postid-18872,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
REDAKTÖREN BLOGGAR

Gott Nytt År 2018!

Gott Nytt År 2018!

Gott Nytt År 2018!

Och ett Gott Slut på 2017!

För mig personligen blev de sista dagarna på det här året väldig trevliga med mycket skoj – och ja, väldigt olyckliga för när jag skriver det här ser jag ut som ett halloween-spöke. Med en rejäl blåtira runt ena ögat. Den första i mitt liv men nej, jag har inte varit i slagsmål. Inte heller har jag gått in i en dörr. Jag halkade på en matta på Tallinns flygplats och for på huvudet rakt ner i golvet. Vi hade bråttom, sprang till incheckningen och så bara hände det … Tjong! där låg jag ..!

Gamla stan i Tallinn är rent magisk kring jultid. Man strosar runt på julmarknaden på Rådhustorget, går runt i gränderna upplysta med julgranar i varje hörn, känner dofter av glögi, brända mandlar och hör julsånger från de små butikerna. Men det var inte för att uppleva julstämningen jag var i Tallinn. Vi var bjudna till ett 25-årsjubileum i Hapsal (som heter Haapsalu på estniska), en liten pittoresk stad vid kusten. Efter en trevlig kväll där och ett 50-årskalas i Tallinn var det så dags att flyga tillbaka till Stockholm. Med en rejäl blåtira …

Nyårsafton blir alltså att fira i solglasögon för min del för att inte skrämma livet ur alla andra. Och det med en ordentlig tankeställare inför nästa år, nämligen den att TID TAR TID. Att tid, och ting, måste få ta sin tid. Att jag inte ska lura mig själv att snäva in på den tid saker och ting tar för att försöka vinna mer tid. Kort sagt – att inte stressa, springa mellan saker utan planera min tid med marginaler så jag inte drattar på huvudet igen!

Har du några tankar inför det nya året? Kanske något du lärt dig, någon insikt du fått eller, som för mig, något som gett dig en tankeställare? Skriv gärna en rad och berätta.

Med det önskar jag dig och er alla allt det bästa inför det nya året. Och du, du vet att du kan göra det till det allra, allra bästa året någonsin. Om du vill. Bland annat med ÅrsKompassen 2018 som finns här!

GOTT NYTT ÅR 2018!

Lena W ≅

 

Tags:
,