Kategorier
God Helg önskar GROW magazine! - GROW magazine
en nättidning för coacher och dig intresserad av personlig utveckling
coaching, coachning, coacher, coach, profession, professionell, livsstil, personlig utveckling, växa, utvecklas, mål
17732
post-template-default,single,single-post,postid-17732,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
REDAKTÖREN BLOGGAR

God Helg önskar GROW magazine!

God Helg önskar GROW magazine

God Helg önskar GROW magazine!

Julstressen börjar lägga sig – eller kanske varvas den upp så här dan före doppareda´n?
En god vän berättade om familjens uppskruvade hysteri för att få allting perfekt inför svärmors och släktens besök under juldagarna. Hur hela hemmet måste skina och glittra, julbordet digna, julklapparna vara många. En annan bekant ser fram emot lugna juldagar i pyjamas, andra goda vänner gör sina släktbesök på förmiddagen, helt kort bara för att önska god jul, lämna en blomma eller en klapp, så fortsätta till en körkonsert i kyrkan och efter det åka ut till landet. Till en lugn julaftonskväll i stugan i skogen framför brasan. En annan bekant skulle fira jul i Norrland men fick inga biljetter på vare sig tåg, buss eller flyg. Så hon åker till Thailand istället. Märkligt egentligen att det ska vara lättare att resa över halva jordklotet för att fira jul än till norra Norrland.
Själv fick jag influensan och har lämnat över julen till att skötas av andra. Skönt – och för mig blir det en lugn och fridfull jul i gott sällskap. För är det inte det vi alla egentligen önskar oss?

Tänker på en julklapp till mig själv och kom på vad det blir. Chokladfrossa! Särskilt den goda och ljuvligt juliga kardemummatryffeln som GROW fått recept av pralinmakerskan Ulrica Grahl. Här är receptet – du hittar det också i GROW magazine  – och med det önskar GROW magazine och jag en härlig och fin jul!

                                                                       Lena W ≅

 

Kardemummatryffel - recept